Mittwoch, 29. Juli 2015

Oih mis möll nüüd järsku lahti on läinud. Peaks mingi Exceli kogu kammajaast ja deitidest tekitama...järg kaob käest muidu. Mingi raamatupidamine vaja sisse seada.
Üks kauem tuttav, keda nägin tegelt peale pooleteist aastat,  sai eile peol pahaseks, et ma ei lasknud tal enda ümber siduda nagu  ta oleks mu kutt. Jah muutusin jah törksaks kui ta Oma käe üritas pidevalt mu ümber toppida. Misasja... pealekauaba oli pidu väga fänsi ja muud ilusat kraami täis. Pealekauaba üks mösjöö parim söber oli koguaeg kuskil lähedal... Ja see ligiajaja tüüp ei kandnud lihtsalt möötu täis. ... must tüüp Elevandiluu rannikult, altati ülikonnas ja töötab BMW-s mingi projektijuhina. Hea küll kena must, aga no mis möttes siuke käitumine? Pögenesin lihtsalt minema ta juurest ja sain terve öö ja tänase päeva igsugu dramaatilisi sönumed. Kreeka jumal peale seda, et ma talle eelmine pühapäev Ära ütlesin, on mu vist Ära blokkind igalt poolt. Tore. Sobib. Härra on läbijalöhki armunud...koguaeg helistab blabla...ja nimetab mind Oma tüdrukuks juba..on vist Oma kahele tütrele, keda top-bitchiks nimetab, rääkind.  Pühamüristus... peale ühte nädalat tutvust... aga ok. Tema standardi mulle sobivad..kui ta ainult nii eneseimetleja poleks. Aga Aadria mere äärde lähen temaga ikka kaasa. Tal ärireis, mul lihtsalt väike vaheldus. Mis vist ikkagi armas, et kaasab mind igale poole....läheb tütrega mingil söidutreeningule ja kuuldes, et ma ka söita ei oska, aga load on. kutsus lihtsalt kaasa. hm...
Eile kui hullust tüübist lahti sain, oli järsku mingi täitsa segane tüüp Nina all ja ei lasknud enam kuidagi lahti. aga vot see nägi juba väga huvitav välja....ja täitsa hull. Ütles. et nägi ja tegi... söber üritas takistada, aga mis tal sest. Väga enesekindel... mis on hea...eks ma vist üritasin ta eest ka algselt pögeneda... aga talle see ei sobind :)) Kella ühest öösel saati saan sönumeid stiilis "du bist die bezaubernste frau der ich seit jahren begegnet bin". kes viitsib see tölgib. üldse oli igasugu tüüpe koguaeg külje alle, aga see mees oli ilmselgelt köige sihikindlam. mis on jälle plusspunkt eks. Aga ta ruuduline särk ja mingid kuramuse tossud nüüd küll ei meeldind. Aga ta vist provotseeriski pigem mönuga. Tavaliselt sa sellesse klubisse tossudega iial sisse ei saa. Novot. Nimi on Antonis vist ...natu nagu stalkisin. Eile ütles mulle algul, et Alejandro...täna ütles et Fernando  :))) Alejandrona ma teda praegu kutsun ka  :))  Tegelt ta ütles paar Korda öige nime ka eile, aga mul läks kohe meelest.  A muidugi ka vötab jälle mönuga ühendust..A ehk siis Antoine... Mis jama mul nende A-dega küll.
Kenale kutile sünnipäevast olen jooksmise Ära öelnd, sest esmasp. olin läbi ja täna tibutas ja üldse torm väljas. Ühesönaga Telefon on punane ja chatt on mingeid musisid ja südameid täis. Punetab... Lisaks veel lähedasemd meessöbrad, kes kuidagi tihedalt suhtlema hakkand. J ja...teine J. hehe....Ojeerum ja Liibanoni oodatakse ka ..vana kallim Oh pühamüristus. Seal ootaks min paras luksus.
Ja kogu jant kogu selle töö körval. Mu ülemus on ikka paras manipulaator... algul löi mind rivist välja...aga praegu jälgin päris huviga.. Ühesönaga tööpäevad on ka 12 tundi ja intensiivsed...Löunasöök jääb enamasti vahele... pole nagu aegagi sellest puudust tunda.  Hea et see pool-maratoni jooks mulle vööras pole..tuleb vist kasuks. Aga tööpäeva löpp vötab hingeldama küll.  Nii et ... Peaks tervislkumaks hakkama.. muidu ei pea tervis äkki vastu.

Keine Kommentare: