Montag, 20. Juli 2015

Ujee mis viguritega ma sel nädalavahetusel taas hakkama sain. Ise ka ei usu. Aga no vist kulus Ära :) Elu nagu filmis. Nüüd möneks ajaks rahu Majas vast.. Kes teab, eks igasugu uusi huvitavaid tuttavaid on juures nüüd. Reede sai eriti ulakas oldud.. laupäev oli möödukam ja eile kukkus asi jälle käest Ära.
No ja tundub et kogu maailm on mu neljapäevase jooksu ka järgi kiigand. Muudkui saan selle teemalisi märkusi, küll aja kohta, küll piltide. Itaallasest kolleeg eesotsas....kutsub mind endise öhinaga Grande Relikaks edasi, mis iganes ta selleg ka ei mötleks :)) Firmade jooks oli..kuskil 30 000 inimest olümpiapargis koos jälle. 30 kraadi palavust ja 6,1 kilomeetrit. 32mintsa oli aeg No siukse palavuse ja mu hetke vormitu oleku kohta ei hakka vast eriti kurtmagi. Mönus öhkkond igastahes selle üritusega alati. Peale kauba pörkasin  selles rahvamassis starti oodates ühe tuttavaga kokku. Reedesel peol ka ühe ammu mitte näinuga... 1,3 miljonilises linnas siuksed kokkupörkaised vist näitavad, et päris hea Networking on selja taga :))
Njaah igasugu pisivaejuhtumid veel lisaks...pane siin lühike püks ja top selga (30 palav ikka ju) ja kohe peetakse sind igal tänavanukil kinni. Terve linn käib ju nii ringi! Issand ja eila siukses löbusas olekus koju kobides, jooksis üks tüüp järgi,  haaras embusesse ja tahtis vist suudlema kukkuda. Miski latiino kanti, sakslane küll mitte. Päris kriipi...muidugi jalutasin minema ja pealetükkivamaks tüüp enam ei läinud. Aga no jeerum...  Vast oli tüüp ise ka Veits svipsis..

Keine Kommentare: