Samstag, 15. August 2015

Löpuks ometi veits rahu. Käisin jooksmas ja puha. Seekord mitte 35 kraadiga nagu viimati. Kus köik mulle kaela kargasid, et "segi oled vä, ebatervislik". Raadiost muidugi ka pidevalt höikas, et sportida täna ei tohi...ja üldse ei tohi midagi teha, peale vee joomise vöi suplemise. Aga no tundus kuidagi kole väljakutsuv. Noo midagi paha ei juhtund, peale selle et sai korralikult mürki ja muud välja higistatud.
Üritan rahu sölmida nendega kellega viimase aja kiiruse töttu täitsa  ära kräshisin. Härra näiteks. Temaga läks asi väga pingeliseks. Üldjuhul tulen inimestega hästi toime, kui nad mulle liiga lähedale ei tiku.. Aga no peale 2-3 nädalast tutvust nädalavahetuseks mere äärde kihutada...ja koguaeg ninapidi koos. Ok önnks tal oli see ärikohtumine ka, aga ikkagi..Sél juhul kui juba miskit väikest ei sobi, lähen vastiuks Ära. Läksin ka.
Büroo-kaaslastega ju sama lugu. Jagan Bossi ja nooruki pranslannaga bürood. Hommikuks vötavad mölemad mingi sandwitchi alt ja matsutavad seda siis büroos. Prantslanna, kes on tegelt äge, matsutab eriti  valjult...no kommoon. Ise veel Prantslanna!! Söömise ja kogu elegantsi tipp tuleb ju sealt. Aga ok...ta pole ka Pariisit ja üsna saksa piiri lähedalt.  Ülemus lhtsalt on sotsiopaat j manipulaator.... Nojah...härra käis lihtsalt närvidele, aga tal on ikkagi mingid väga sümpaatsed väärtused ka. moe-bisnessist teine ju, ja viis mingid kastid riideid, mis messidelt jne üle jäänud, siinsetele pagulastele. Stiilsed pagulased saavad need siin olema..München vist vötab 500 vastu...vöi on juba vötnud. Ehitatakse neile siin hoolega mingeid era-telk-linnakuid. Mitte päris telk, aga no siukseid ühikaid. Ja igasugu kampaaniad, et kellel mida Ära anda...
Eesti kitsarinnalisus ajab ikka väga kulmu kortsu selle teema puhul. Rääkimatta sellest et, siin see asustustihedus on ikka väga palju tihedam. Ok rikkamad ollakse siin ka. Aga see viha mida ma eesti poole pealt näen, see ajab südame tösiselt pahaks. Muidugi näeb siin ka seda viha, nii möneski kohas on nende pagulaste asulad süüdatud jne. Aga Need on kuidagi talupoegade-maakate piirkonnad. Nojh ja Eesti? kompleksides riik... noor ja vaene veel ilmselt? Kompleks vööraste vastu. Muidugi arusaadav... Aga ise ka parajad pagulased olnud..president? Vöi mis jama on?
Aga tagsi mu lemmikteemale, mösjöö töi mulle igasugu nänni ja värki kaasa...ja kukks kuidagi väga kallistama ja ei tahtnud Ära lasta. Noojah. Kreeklane on nädal aega veel puhkusel. Homme saan löpuks selle väga kena ja eduka (aga Veits igava ) mehega löpuks kokku, kellega pidinammu jöe äärde jooksma minema ja ma ei tea mida. Koguaeg pidin talle Ära ütlema, sest muud toimetused olid käsil vöi vihma sadas. Aga ta on ilus ja tark mees :) Ah ja sellega sain ka kokku, kes mind eelmisel nädalal after-workilt kenasti koju saatis. Püha müristus, ma pidin ikka päris purjus olema, et ma talle Oma numbri andsin. Täielik idioot, tegi pidevalt lollakaid  ja juhme nalju ja naeris laginal nende üle. Lasin kiirelt jalga.
Ma pakun välja, et kahe nädala pärast on enam vähem selge, mis-kes söelal on..vöi pole  :)) Aitab küll sest trallist, kaua vöib. Keskendun pigem investeerimis pangandusele nüüd..
Oih arsti juurde jöudsin ka kuidagi nii kogematta...körgenenud pulss ja vereröhk.  Minul? mul pulss alati miinimumi piiril tuksund, vereröhk ka perfektne olnd. Pean jälle vereproovile minema. Tegelt reedel juba pidin, aga aega polnd. Septembris lähen.

Keine Kommentare: