Sonntag, 23. August 2015

Sünnimärgid

No nädalavahetus oli jälle tegus ja emotsonaalne. Tegelesin nii Antonis kui Antoine'ga. Hetke söelale jäänud... Üks imetles reedel, teine kokkas laupäevl. Jerome, tore prantslane, kes nüüd tagasi Münchenisse on kolind, sain ka kokku. Ja täna olid mölemad A-d kuidagi moodi plaanis. Terve pärastlöuna itusime kreeklasest A-ga mingi ägeda kreeka restoani terrassil, nautisime päikest ja kreeka jääkohvi. Selle käigus ta tegi mulle psühhoanalüüsi...tuli välja, et kaoos on päris suur :))
Hull mees.... Silitab ja hellitab..ja siis lööb hambad sisse.. Jumaldab igat rakku, see on küll uba selge jh.. See on ilus tunne, kui sind ni jumaldatakse. Kreeklase poolt veel eriti :)) Jumalate maa ...

Siis silmitses mu jälle pealaest varvasen läbi ja regstreeris sünnimärke. Ütles, et Need pidavat saatust näitama. Mis mul selle peale muud kosta oli, et mis sa jamad..ise ka usud vä? Aga asi jäi närima ja nüüd lugesin nati ja töepoolest  on siukseid arvamusi...
* Sünnimärke peeti saatana pitseriteks
* Keskajal usuti, et kui aadlisoost lapsel oli sünnimärk peas, siis saab temast suur teiste rõhuja ja valitseja.
*Arvati ka seda, et kui laps sünnib sünnimärgiga, siis varastas ta ema rasedana midagi. (mu ema nüüd kindlasti midagi varastand pole :))) ta aususe Etalon)

No mis  siis minu saatuseks on:
* Sünnimärk paremas kaenlaaugus tähendab, et inimesel on väga suur soov saavutada oma elus majanduslik heaolu (jaa). Sünnimärk vasakus kaenlaaugus tähendab, et inimene on suurte seksuaalsete energiatega.(...)
* Parem pösesarn  Kui inimesel on sünnimärk selles kohas, näitab see kirele jäägitut allumist, mis viib umbsõlmes suheteni (nonoh). Önnetsed.
* Rindkere / dekoltee sümboliseerib võimu, nii et siinne sünnimärk näitab kõrget staatust ühiskonnas või erialal.

Nii kuna pühapäeva öhtu ja aega raisata, siis uurisin ka saksa ja inglise keelseid versioone.
* Saksa - pösesarn - üksindust, oskamatus peret luua, soodumus önnetustele :))) No vaat, juba asjalikum. Selle önnestuste teea jätaks küll välja, see tuleb ilmselt Marilyni saatusest kuidagi kopeerituna.

* Oi saksa kirjandusest tuleb hoopis siuke asi välja et sünnimärgid mingeid su eelmise elu kannatusi vöi läbielamisi peegeldavad

* Heh ja inglise keelne ütleb kaenlaaluste kohta, A mole in the right armpit represents desire for wealth. A mole in the left armpit represents desire for ladies.

Njah vähemalt möni asi kattub...:))

Et vötame asja kokku, ihaldus raha ja vastasoo järele ja kiire rikastumine. .
Hehh kui ma juba nii kaugele omadega jöudnu ole, äkki Peaks nädala horoskoobi ka järgi tshekkama.

Keine Kommentare: