Dienstag, 11. August 2015

Mmmmmm

Külmkapp on head paremat täis. Esiteks sai Aadria mere äärest head paremat kaasa toodud. Ja nüüd töi mösjöö ka mu lemmik juustu Comté'd, löuna-prantsusmaa Rosé'd,mu lemmik desserti ja veel paar vidinat kaasa. Ainuke jant on...et ma ei söö ju enam. Magus ajab eriti südame pahaks. Kuigi selle hörgu prantsuse desserdiga saan vist hakkama küll. Seda olen Pariisist saati igatsenud. Päeval pole töö töttu isu, seal ajab ülemus pidevalt südame nii pahaks, et sisse ei lähe miskit enam. Öhtud on täis igasugu muid tegevusi ja emotsioone.
Ônneks tômbuvad asjad koomale vaikselt. Härraga me vist ei kannata vastastikuliselt teineteist enam :))) Vähemalt mina teda mitte ja ega ma eriti varjata Oma emotsioone ei oska. Aga reis oli äge...meri, luksus, löögastus. Mönus getaway oli. Ta moe-bisnessis...nägin esmaspeval ta show-room'i ka Ära. Päris äge. Natu nagu töstis ratingut....aga ikkagi. Miks ma veel esmaspäeval seal olin? Nimelt jäi mu shoppingu kott ta autosse...ja pool tundi peale seda kui ta oli mind koju visand, talle helistdes,et mis nüüd saab, läksin ikka täitsa välja omadega. Arvestasin sellega, et ma teda enam kunagi ei näe..ja siis see kuramuse asi.
Söelale on vähesed jäänud ;)
Mösjöö muidugi üritab ka jälle miskit....nagu vöiski arvata. Aga ... seekord on asjad nii teisiti....Kreeklane tülitab ka igasugu sönmitega Kreeka saartelt. No vaatame....
 

Keine Kommentare: