Donnerstag, 12. Juli 2018

huvitav..

Täna löuna ajal höikas lihunik, et on läheduses ja saime kokku vöikseks kohviks. Tore oli ju iseenesest.. Homme öhtul kobin tema juurde ja siis laupäeval ratsaüritus ja ehk kuhugile järve äärde ka ennem. Kuigi vette ma hetkel enam väga ei kipu.. Täna löi kätte suurem valu ja üldse oli kogu käsi nii imelikult tuim ja välja surnud. Otsustasin siis, et mina esmaspäevani ei oota..otsisin välja büroole köige lähema ortopeedi ja kobisin selle ukse taha. Vaadati kätt ja vöeti kohe jutule.. Ei pidanud rohkem kui 5 minutit ootama. Arst oli huvitav naine, temaga sai päris erilised jutud maha aetud. Igastahes imestas ise ka, et käsi nii paistes, löi kortisoni süsti kohe küünarnukki ja pani mingid huvitavad plaastrid peale. Erk-roosad..terve käsi neid täias. Kaheks nädalaks peavad jääma. Et siis kogu Eesti puhkuse ajaks kah.. lisaks tugevad valuvaigistid.

Aga mingi nali on käimas.. köik vötavad kuidagimoodi ühendust..köik mehed kellega mul kunagi miskit olnud on. Julian kamandas mind reedel ühele peole..no tema on pigem väärt ja hea söber. Siis mingid köik vöimalikud vanad teemad ujuvad üles. Pühapäevaks on kolm vöibolla varianti lubatud. Tegelt lähen öhtul söbrannaga kuhugile jalkat vaatama. Niisama örritan.

Pühapäev-esmaspäev pean niikuinii kohvrit pakkima hakkama...teisip-eval on firma jooks. Ja kolmap. lendan.

Täna pidin köigile töö juures seletama mis jant on, et mu käsi niimoodi kinni teibitud on..eks selle kickboxi peale läks köigil meestel muidugi silmad pungi :))) Bossil ka.

Keine Kommentare: