Sonntag, 15. Juli 2018

Must ratsanik

See on see kurjem pool.. Hector oli vist see öilis ja hea. Aga mulle muidugi see must ratsanik sobib rohkem :)))

Nädalavahetus oli taaskord tegus.. Reedel oli töö juures nagu terve päev sprint-jooksu. Käsi pulsil...sada miljon teemat, aga hoog oli sees ja asjad läksid kiirelt. Löuna pausi ajal veel tormasin läheduses olevast Dallmayerist läbi, et lihunikule hörke koogikesi osta ja champanjat kah. Oli kokku lepitud, et peale tööd kobin tema juurde, aga päeva jooksul tuli nii Julianilt kui Natalyalt ettepanekuid ühele peole minna ja kuna hoog oli korralik sees ja neid mölemit tahtsin niikuinii näha, siis otsustasin et lähen möllan seal. Ütlesin lihunikule, et ilmselt täna ei jöua, et kui siis hiljem. Kuna tema päevad algavad aga hullu moodi varem, siis arvasin, et las magab välja ja saame siis laupäeval kokku. Aga kujunes nii nagu tahtsin tegelt, tahtsin köike ju tegelt!

Peale tööd kobisin jooksma. Siis kiiresti kleit selga ja puuder pöske ja terrassi peole. Vahelduva eduga sai lihunikuga chättitud. Ja muudkui uuris, et kuidas lood. Tal tekkis ka absoluutselt spontaanne sünnipäevapidu mingi kreeka restoranis.  Käskil mul taxo vötta ja kohale söita, et söbrad on ka jube uudsihimulikud. Aga pidin veel ju kodust läbi kobima... Ja just nii tegingi. Mingi hetk jätsin peo kus kurat, kobisin koju, pakisin kiirelt mingid asjad kaasa ja taksoga tema juurde. Ta nimelt ei ela päris Münchenis, vaid siin ühes läheduses olevas pisikeses armsas linnakeses. Ootas mind juba restorani ees, ja tahtis isegi takso arve maksta...aga noh püha müristus. Siukste asjadega saan ikka ise ka hakkama. Vötsin muide Überi tegelt ja sain lux musta Merzedes limusiini juhuslikult...juht oli äge ja sai igasugu jutud maha aetud, ja arve oli ka ainult nati üle 50 Euri.. Lihunik oli ka täitsa üllatunud.. Siukse limoga tuleb kohale ja sellise hinnaga!
Öhtu oli väga löbus ja äge. Siis sai koogikesed ka üle antud ja kogu punt röömustas väga. Koogid said kiirelt söödud. Champat ei hakkandki välja kookima. Mainisin küll, aga tol hetkel ta vist polnd huvitatud.

Ja lihuniku juurde...üks söber, kes elab kaugemal tuli ka kaasa. Ehk et siis jätkasime tema juures :)) Naabrinaine tuli korraks ütlema, et muusika nagu nati liiga vali. Sai maha keeratud. Siis lihunik läks veel naabrinaise ukse taha küsima, et kas nüüd on ok? :))))) Hea naljamees...ausöna noh.

Ja oligi hommik.. öigemini löuna  :)) Mees viskas söbra koju ära, ma muidugi söitsin kaasa. Ja siis ütles otsustavalt, et nüüd lähme shoppama, et kohvimasinat vaja. Ta ise kohvi ei joo, aga mina ju joon! Mainisin, et kas nüüd just kohe masinat vaja.. vaatas siis tösiselt otsa ja küsisi, et sa ju tuled tihedamini nüüd... vastasin, et vöimalik...Aga nati jäin nagu ise ka mötisklema.. Kuidagi kiirelt on need asjad praegu käinud.  Kohvimasin sai muretsetud, see korralik kapslitega ikka. Pluss veel ühest teepeale jäänud poest ostsin plätud endale, sest kuum hakkas tennistega. Tagasi tema juurde. Hommikusöök korralik Bayeri Weisswurstfrühstück, dush ja siis edasi. Ratsaüritusele. 6 ta söpra, takso, tund aega söitu vöi nati vähem..ja show läks edasi. No mingisse kohta oli korralik keskaja küla üles löödud, ja päris pönev oli. Nöidade pöletamised, giljotinid, keskaegsed baarid jne.Hiljm oli muidugi areenil veel see ratsashow. Ja muidugi oli laat ka üles löödud ja sai keskaegset kraami osta. Mingi hetk kui jälle väikse kergenduspausi tegime, välja tulles nägin et mees uurib lähedal oleva leti juures miskit. Ja oligi juba selle miski välja valinud ka....sain endsle hästi armsa kivikesega kaelakee kaela :) Kell 2 öösel oli takso taas kohal ja tagasi sinna linnakesse. Köik olid ikka päris ja parajalt läbi. Koju ja magama. Kell 12 vist sai esimest korda üles töustud...ja siis kell 15 löpuks.. intensiivne hommik..:))
Terve eilse päeva olime ka nagu kleepekad. Punt oli igastahes äge, nalja sai palju.

Ma ei tea mis toimub...armunud? Vist jah.. aga egas ei tea kah.. äkki ma naudid lihtsalt ta tähelepanu ja seda kuidas nii väga ta mind hoiab.. Samas paljud asjad meeldivad ta juures. Ja kogu see koos oldud aeg on lihtsalt väga äge olnud ...

Täna oli mönus...  käisime korra väljas, ja siis ta vaatas jalkat, ma chillisin balkonil. Jalka on ju pönev, ja ma panin oma panused niikuinii Prantslastele...aga pigem eelistasin päikest jalkale... No ja prantlased vöitsidki.. hihi. Mees oli Horvaatia poolt, enamus siin Saksas vist olid. Aga noh...nii läks. Aaah reedel seal peol sain veel väga sharmantse Chili mehega tuttavaks, kellega ma isegi kihla vedasin , et Prantsuse vöidab. Nüüd ta on mulle joogi sees :)))

Eila leidsin tänavalt 10 eurtsi...nii see raha tuleb eks :)) Ja önn öuele..

Ainuke jama on pisut..ma löin ennast reede öhtul vastu mingit baaritooli korralikult ära... Nii et ribid vasakul pool on korralikult kannatada saanud. Isegi sügavalt hingata on valus. Rääkimata, et ma tunnen neid hetkel köikseeaeg. Isegi ei tea, mida teha..Arsti juurd ma küll enam ei jöua järgmise nädala jooksul. No murdu ilmselt pole, aga kui isegi oleks, ribidega sa ei tee niivöinaa miskit.... mingit kipsi sulle ju ei panda sel juhul... lihtsalt iga liigutus teeb valu...

Keine Kommentare: