Mittwoch, 4. Januar 2023

Hüpe

Tundub, et ma olen oma sellesse kalendemärkmikku ka 2017 aasta lubadusi/tsitaate/jne sisse-kirjutanud. Eks see 2015 lôpp, 2016 ja 2017 algus olidki sellised pöördelised aastad. 


4. Jaanuar 2017

Aasta 2017 lubab karjäärivôimalusi, millega kaasnevad reisid ja tunnustus.


Ilmselt mingi lôiguke kuskilt aastahoroskoobist, mis oli vaja kindlasti üleskirjutada. Aga nii see tôesti oli, karjääri alaselt ääretult pônev ja edukas aasta. Reise ehk nii palju ei olnud küll paraku, aga rahvusvaheline töö-olemus ja keskkond korvas selle täiesti ära. 


Eile käisid spontaanselt meil sôbrad külas. Stefani kauaaegne sôber perega. Algul kook ja kohv, ja pärast veel muud värki. Lastel oli lôbus, kuigi algul ikka vôôrustasid. Mingi hetk jagus aga möllu küllaga. 



No see on küll nüüd üks uusaasta lubadus, et selle kuramuse pildi seinal pean millegi normaalsemaga asendama. Varem oli seal mingi äge vana USA koolibussi pilt mehel, aga kui laser-telekas sai muretsetud, siis tollane pilt jäi liiga paksuks nö. Panime selle nüüd poisi tuppa ja mees keldrist tôi selle siis asenduseks. See kuulus minu piltide hulka, mis sai kunagi nooruses oma esimesse korralikku 'poissmehe' korterisse muretsetud. Oejah, sellest peab kiiremas korras lahti saama. 


Nojah lastel oli igastahes vahva. Teine kutt on aasta ja kolmveerand vanem meie tegelasest, ja said omadega täitsa kenasti hakkama. Mingi hetk otsustasid niimoodi ringi liikuda 


Plika kes oli algul siuke veidi nagu ülbe ja printsess, sulas ka ikka mingil hetkel ja kôkutas naerda, et meil nüüd mingi roomamis-pidu.




Keine Kommentare: