Sonntag, 24. Januar 2010

Puhkus


Puhkus on hetkel selline asi, millest ainult unistada vöib. No olgem ausad, alles ju sai ka pikemat aega mittemidagi tehtud. Ja päris reele pole ikka veel saadud. Kuigi peaks. Asjad lähvad tuliseks juba. Aga höljun siin muudkui pilvedel ja hoian tähelepanu kramplikult väga ebaolulisel. Pisike päike kuluks sellegipoolest ära.
Vähemalt sellega olen rahul, et eile nönda tublisti prantslaste peost eemale hoidsin ja ettenägelikult telefoni välja lülitasin ning selle asemel kodus päris mönusat und nautisin. Nüüd on nädalaks välja puhatud küll.
Tegelikult ajas puhkuse-kibeluse peale see, et tsekkasin just Itaaliasse pileteid. G parim söber abiellub juunis ja kuna tüdruk on itaallanna, on pulmad Sitsiilias. Väga kihvt, ma juba üliootan :) Muidu ei tea üldse mis suvest saama hakkab. Tundub, et G ongi ennast New Yorki sisse rabelenud ja praegustel andmetel ta seal just suvel alustama peakski. Aga noh plaane pole mul ju niikuinii kombeks nii pikaajalisi teha. Plaanid on aprillini, ehk siis sessi löpuni ainult. Ja need plaanid pole muidugimöista minu tehtud.
Aga nüüd MSN, facebook ja muu jura kinni ja asjalikuks!

Keine Kommentare: