Dienstag, 8. November 2011

kuulge närvid laske mul nüüd palun pisut magada! pea on môtekeeriseid täis. praeguse töö juurest ei taheta ära lasta ja eks mulle vaikselt asi ühe enam ja enam meeldima on hakanud. kuna ma seal pidevalt erinevate teamidega koos töötan, on sellist vaheldusrikkust ka piisavalt ja töö ei tapa. ja nii mönigi lemmik on tekkinud ka.. kuidas siis muidu eks :)  ja nii mönigi ebasümpaatia, mille varjamist ma tulevase professionaalsuse möttes varjama peaks öppima. paraku see viimsed päevad pole önnestunud. seega öppida on ühtkomateist.
igastahes et täna nii mönigi mu juurde tulevaste plaanide suhtes jutustama tuli, tekis see idee, et rabeleks äkki paar kuukest möleimal kohal. kaks ilusa nimega firmat. raputaks mu ehk taas üles. liiga tukkuma olen jäänud. ja siis ei tule mingid lollakad kaisu-soovid ka kummitama. eks need ongi alles viimase nädalaga tekkinud. aga kes sind enam tahab, kui sa iga väiksemagi kaisutus-laadse katsetuse peale 20ne küünega karvad turris kohe vastu oled ajanud.
ja niisama ka ringi tuuseldada enam ei viitsi... nii nagu see suvi läks. parajas valsi taktis ma ütlen..üks kaks kolm, kaks kaks kolm vöi midagi säärast. ja mitte niisama valsi, ikka Viini valsi rütmis.
Novot.. seega tuleb tööd rügama hakata ja endale uuteks plaanideks kapitali koguda! nüüd vaja uurima hakata, kui lubatud see siin riigis ka on. 

Keine Kommentare: