Sonntag, 1. Juni 2014

Sähh sulle keeksi!

hmm...jeansid vist töesti tegid korraliku töö :-)) Tundub et mösjöö igatseb korralikult mu teksades tagumikku taga.. Olgugi et vaene mees piinleb korraliku musklivalu all hetkel. käis kuskil jalgpalli turniiril eila..
Aga no see pani muidugi ka dieedimötted veel aktiivsemalt tööle. Ei mitte miskit dieet, aga no lahjam toit jne lihtsalt..  just praegast tegin endale poti täie porgandi büree suppi öhtuteks. Korraliku jooksu tegin ka.. Reedel on miski pidu, kus tahaks särada. Muidugi on pea ka nüüd puhkuse mötetega segamini aetud... Eesti niikuinii, aga see lôuna prantsusmaa...villa vahemere ääres. kogu see meri ja côte azure muidugi on väga ahvatlev... aga et siis kogu ta perega jälle.. einoh. Teisest küljest, eks siuksel zestil ole oma väärtus ka.. Noh vaatab, pean endas selgusele jöudma, ja siis mösjööga asjad klaarima.. eks me vaata. siis jääb eesti puhkus muidugi jälle napimaks kui plaanisin. ja sügisel löuna hispaaniasse taas...sama seltskonnaga nagu eelmine sügis barcelona..ehk siis super armsa seltskonnaga ;)
Keeksist nii palju, et ega ma teda proovinud veel pole.... aga kogu vôi vist sulas küpsemise käigus välja :-)) Kui ahjust välja hakkasin vötma, siis ujus see keeks selle vöi sees...nii vist see asi ei peaks olema onjo? No eks ma siis kallasin ära selle rasva... maitseda pole jah veel julgend...Vähemalt on väherasvasem kogu see asi ;) No vist sobib ka eks..
Ma pean mingi vabanduse ka välja môtlema, täna ma mösjöö juurde minna ei viitsi..  Muidugi kui meenutada seda tema jumaldavat pilku, vöi pigem vaatlust eelmisel korral, siis paneks kohe jälle ajama.. aga noh.. küll jöuab...Igavene nautleja mees... Gurmaan :-D

Keine Kommentare: