Donnerstag, 28. September 2017

Puuhkus päike ja rand!!

yess yess yess, Kreetale on piletid ostetud ja hotell ka löpuks bookitud. Öe-raasuke ja ta ema ammu plaanisid seda reisi ja otsustasin kampa lüüa. Paar aastat  tagasi sai Barcelonas koos puhatud ja väga tore oli. No seekord saab ilmselgelt veelgi ägedam olema. 


Briti härraga on lood nii, et eile löi mul jälle mingi blokk ette. Mingi suvaline asi hakkas häirima ja peale sporti ütlesin, et ei lähen koju ära. Kuigi eelnevalt oli ilmselge kokkulepe, et ööbin tema juures. Ega ta sellega leppida ei tahtnud, aga ega tal muud ka üle ei jäänud.


Täna tulevad igasugu puhkuse ettepanekud. Tahtis juba sel reedel
Toscanasse pörutada. Siin teisipäev vaba ja arvas et vöiks reedest kolmapäevani seal vedeleda Oli juba super luxi hotelli välja nuhkinud. See siin..La Suvera
Fantastiliselt ilus ja romantiline hotell. Lisaks valib juba uusi lux restorane välja. Lisaks oli körva taha pannud kuidagi jutu seest välja tulnud mu lemmik juustu Compte. Ja see nüüd ootab mind tema juures. Seda prantsuse juustu just igalt poolt siin ei saa.. Igatsusest lämmatavad sönumid.

Ja mina enam ei tea mida möelda vöi teha.. kuidagi lämmatavaks on köik jälle muutund :-O



Haah ja eile sai Yoga järgi proovitud. Ja ikka selline karmim, ehk siis bikram yoga. See tähendab, et 35-40 kraadises ruumis tee oma harjutusi. Ja tempo oli päris hea. Ja higi jooksis ja jooksis....Voolas! Nii mu kaaslane kui treener korrutasid alguses, et kui liiga raskeks läheb, istu lihtsalt matile ja löögastu hetkeks. Mul juba vaikselt tekkis hirm, et kas süda peab ikka vastu. Viimasel ajal puperdam teine j teeb muid trikke.  Aga ükski hetk ei tekkind sellist tunnet, et liiga palju ...
Pärast tuli igasugu kommentare nii treenerilt kui kaasosalistelt et bravo esimese yoga korra kohta... Möni ei tahtnud uskudagi. Eks see kunagine iluvöimlemise painduvus vist tule kasuks. Pluss jooksust tulenev vastupidavus. Aga enda mulje...algul tundus köik naljakas...aga löpuks hakkas täitsa meeldima. Kuigi löpu venitused läksid liiga pikaks ja igavaks kätte ära.  Hommikul oli mönus ärgata, köik chakrad said vist avatud ja lihased pingeist vabaks. Aga nüüd mida öhtu poole, seda rohkem hakkab mingi lihasevalu sisse lööma.

Ennast peeglist vaadeldes ka (seal yoga-saalis ju peegel seinad)...ette ja taha vöin painduda palju tahan, samas körvale küll mitte. Seal tulevad mingid jamad ette juba.

Igastahes selle asjaga vöiks talvel tegeleda küll, just selle hot bikram yogaga...lisaks ujumine vöibolla, et nati normaalset koormust ka.


Ja siis ma vaatan neid Eesti saateid ...  inimene kes pürgib riigikokku vöi ongi seal...kahe körgharidusega, koolijuht. Ja arvab, et Süürias inimesed vahivad palmi all, et banaan suhu kukuks. Muidugi on hetkel Euroopa asüülpoliitikaga asjad paigast...aga noo kuulge, kui madalalaubaline vöib üks nö "haritlane" olla?? Väga sümpaatne Mihkel Rauast, et ta seal möllu tekitama ei hakand ja närvi välja ei näidanud  vaid löpetas saate lihtsalt ära.


My head is ready to sleep but my heart is clear: my kisses, my hugs come to you...missing you.

Muudkui saan ja saan siukseid sönumeid. ...

Ahh ma ei saa aru miks mul köigi nende tüüpidega järjest kiiremini blokid ette lööb??
Peaks äkki töesti kloostrisse ära kobima, ja seal vaatama mis siis saab. 



Keine Kommentare: