Mittwoch, 7. Juli 2010

Saksa-Hispaana

No arvake ära, kas siin pole mitte mitte öhk pönevusest paks. No vähemalt mu järgmine lemmik Holland on juba finaalis koha kindlustanud. NL-DE no vot see oleks huvitav fnaal muidugi.
Aga see selleks. Praegu on veel hommik, joon kohvi ja venitan tööleminemisega. Hetkel minul kiireid aegu pole ja mind enam kell 7 kontorist ei leia. Hetkel olen pigem äraootaval seisukohal ja ootan  klientidelt vastuseid. Aga neil on busy aeg jällegi, nii et mina ootan ja suvitan. Loodetavasti selle nädala jooksul saavad asjad siiski selgemaks. Natu survet sai ka juba avaldatud... aga mitte liiga palju muidugi.
Peale selle tegin eile paari asjaga löpparve. Üks dändi ja üks meelemürk (ehk siis kaks meelemürki). Dändidega on minu situatsioonis üsna kerge, piisab köigest väiksest vale-reaktsioonst/liigutusest. Ja muu - jälle erinev meetod leida enda ülses viimsed energiavarud ja neid on peale miski jama järele jätmist meeletult palju. Pluss see pidev rahutus koguaeg midagi teha. See nagu sobib ka hetkel.
Ootan veel koolist kahte üsna olulist vastust, mille venimine mind vakselt juba ärevaks teeb. Selle nädala jooksul vöiks sellega ka asjad joonde saada.
ja üldse peaks oma rahal ka paremini silma peal hakkama hoidma.

Keine Kommentare: