Sonntag, 15. Januar 2012

Vôôrutus

Jälle üks sügava-unega öö! Isegi seljavalu ei segand. Magasin ta peaaegu ära ka muideks. Sôber mainis miskit närvipôletiku kohta ja kôige tôenäolisemalt mul just miskit siukest on. Ühesônaga tômbasin endale ööseks kolm tekki peale, kamps ka selga ja Diclofenac sisse ja hommikul  saigi end keerutada ja püherdada küll juba üsna vabalt. Nôrk valu on veel kôigest järgi. Ainult et unenäod olid ôudsad. Täna miskeid suusatamis-pilte vaadeldes lajatas kôik meelde jälle. Jäin nimelt lumelaviini alla, vajusin kuhugile sügavale lume alusesse kurisitikku. Pääsesin sealt ka kuidagimoodi ära, aga see sinna lume alla mattumine oli no nii reaalne taas kogu oma jubeduses.

Siin viimase aja suurema söömise peale hakkasin muidugi ka toitumise kohta taas artikleid lehitsema. No tegelikult ei saa ma ikka midagi endale ette heita, peale ehk liiga suurte portsude. Kodus mul endal siukseid asju nagu rasvainded (ôli, vôi jms) ja suhkur puuduvad. Jahu ka enamasti pole. Vett joon ma palju ja just nimelt sidrunilôikudega. Taime-teesid on mul ka nüüd igasuguseid. Sai nagu kodust kaasa ostetud ja paar fänsimat ka kingituseks. Kodus olles nôudsin emalt, et ta mulle miski taime-segu-tee muretseks ja tôi siis teine paastutee nimelise. Väga hea, eks seal ole ju mingid puhastavad elemndid sisse kogutud. Maitseb küll nagu mürk, aga tôhus on igastahes ka. Linaseemned on ka igalpool menüüs sees. Küüslauk ka. Magusaisu küll kummitab aegajalt, eks sellega tule veel veits vôidelda. Jahutoodete hulk on ka viimase nädalaga ikkagi vähenenud. Nii, et nüüd vaja veel portsudega tegelema hakat. Juhtusin siis just mingeid suviseid pilte vaatama, ja mulle meeldsisid. Seega vaja no kuskil 5 kilost (vähemalt) ikkagi lahti saada.

Miskipärast olen viimasel ajal ka tihti Amsterdamile môelnud... kaua pole enam käinud seal. Isegi liiga kaua. Ja nagu môtteid lugedes tegi J ettepaneku seal jaanuari lôpus kokku saada. Temaga soojenes suhtlemine (esialgu küll kôigest virtuaalsel tasandil) enne aastavahetust. Tegelikult otsustasin küll täna ära, et selle asjaga ma kaasa ei lähe, Amsterdam on palju ilusam ikkagi paar kuud hiljem. kevadel. Aga no igaksjuhuks hoian veel môte lahtisena.

Keine Kommentare: