Donnerstag, 15. März 2012

Känguru

On igavesti au ja rööm töötada maailma parimas riskijuhtimise teamis. Siin highlights auhinna jagamise gaalast ja mu kolleegid, nii siinsed, kui paar ka Prantsusmaalt, on kenasti seal ka ära näha.

Aga muidu käisin Tomiga eile Austraalia baaris känguru liha söömas. Väga hea oli, nii liha kui kogu kupatus sealjuures. Ja seltskond ka pöhimötteliselt..kuigi vahepeal mul hakkas igav veits ikkagi. Aga teemad läksid järjest intiimsemaks ja isiklikemaks. Jah ta pole miski naljamees ja mind vist vötab ka neetult tösiselt juba.
Koju lonkisin pea sorus, sest hoolimatta sellest, et ma temaga end väga toredasti ja turvaliselt tunnen, jääb seal ikka mingi lohk sisse... ambitsioonides ilmselt köige rohkem..Ja vahel ta vaatles liiga anuva pilguga, mis meeste puhul pole sugugi mehelik. Kuigi mehelikkust jagub tal nii üldjoontes kopaga ja rohkemgi.
Tösiselt ma viskan tänasest köik meeste-mötted peast välja. Keskendul tööle ja tulevikule. Seal vaja nii mönigi asi ära korraldada/otsustada. Mis teha, kui mönele pole selliseid normaalseid eluviise ette nähtud..

Shokolaadi pole kolm päeva söönud, täna neljas päev.

Keine Kommentare: