Montag, 14. Mai 2018

Alustuseks


Niisis. Neljapäeval löin Appi sisse, reedeks oli kaks deiti ja kalender täitub kiirelt. Andke andeks kulla mehed, aga nüüd ma hakkan teid siin taga rääkima veits Muud ma hetkel niikuinii tegema ei kipu. 

Reede:
Tegin kell 4 juba tööga löpparve, et köigile oma kohtamistele jöuda ja enne seda veel väiksele jooksuringile. 
Dave, ameeriklane Los Angelesest. Oma kümme aastat Münchenis elanud, sattus siia naise töttu. Nüüd lahutatud ja kaks pubekat last. Tore, muhe mees. Muidugi olemuselt ikka jöle ameeriklaslikult ülevoolav. Aga muidu täitsa tore. Gluteeini taluvusetus..vöi mis iganes. Mina tegin klaasi veini, tema jöi vett. Aga kuna meil mölemil oli see kohtumine spontaanne, ja teised kohtamised ootamas. Siis pani mees poole jutu pealt minema, sest rong läks. Lapsed nimelt olevat täna temale lubatud öhtuks. Ja minul ootas järgmine deit ees. Järgmine hommik veel kribas, et sorry et ta niimoodi minema kargas.. nüüd on vaikus. Noh vahet pole

Kiirelt järgmisele deidile. India mees, kes 10 aastat New Yorgis eland, siis Londonis, nüüd siin. Asjalik. Pilt oli ka ok. Aga önneks ta ütles, et mis tal seljas on, muidu ma ei oleks mingi hinna eest teda ära tundnud. Püha müristus, sisemine monoloog küll vandus küll irvitas. Mees nägi absoluutselt köige tüüpilisem india mees välja. Selline pruunikam, kole ja vuntsidega. Kohutav. Aga noh..ma ei saanud ju kohe jooksma ka panna kuidagi. Otsisime siis lähedalt mingi baari kus istuda,..oh jeerum. Kogu see vestlus käiski ümber deidi. Tavaliselt on ikka nii, et saad inimesega kokku ja mulised niisama maast ja ilmast ja vaatad, mis teine teeb vöi reageerib. Aga see oli väga sihikindlalt suhte teema juures kinni. Jöin kiirelt ühe Rosé, tema limonaadi,  ja suurt väsimust üles näidates sai öhtu ära löpetatud. Lisaks pidin oma veini ise kinni maksma. No ega ma olen maksujöuline küll, pole nagu teema. Aga noh üldjuhul ma seda ei tee :))))) Siuke printsess. Väljas küll kukkus midagi podisema, et Saksa naistele nagu ei meeldi, et nende eest makstakse. Ei teagi miks, ma mu meest oma pölgust kuidagi välja küll ei näidanud. Vöi siis tegin... Ma ütlesin, et olen jah kuulnud, et Saksa naistele see vöibolla ei meeldi. Tegi juba järgmisi plaane...sain minema. Kriblas veel miskit nädalavahetusel....aga siis ütlesin lihtsalt ära et asi ei toimi, ei hakka kunagi toimima. 

Laupäev
Üks äge mees, kellega ka kirjutama juhtusin. Mainis et tal vend linnas, et peab temaga tegelema. Aga et ta hetkel büroos. Advokaat nimelt. Et kui tahad tule läbi, tal töö külmkapis isegi jäätis olemas. 
Läksingi mis seals ikka. Äge tüüp. Siuke laadna ja relaxed ja huvitus igasugu asjust. Jäätist ma muidugi ei soovind..söök ei lähe viimasel ajal alla...rääkimatta magusast. Ajamsime siis ta seal advokaadi büroos mingis nöupidamissaalis oma tunnike aega muhedalt juttu. Aga järgmine päev siis kirjutas mulle, et ei taha valesid ootuseid anda, ja et otsib midagi muud. Noh konkreetne mees, teab mida tahab. Kah ok.,,,Ju ehk nägi mind ka veits läbi...

Pühapäeval... 
käis mu härra siin oma viimaseid asju ära otsimas. Küsis, et kas sobib? Vastasin, et ega ma teda näha ei taha, aga saagem asjadega lihtsalt ühele poole. Kaks nädalat polnud näinud..astus sisse. Haaras kaissu, mina klammerdusin..valasin kogu keha värisedes pisaraid seal tema käte vahel....tema lihtsalt hoidis ..tugevalt...oma raudses haardes.. Ma ei tea kaua me seal seisime...aga kaua. Kuni ma siis toibusin löpuks. Mees selgitas asjaolusid...see on nii arusaamatu köik. Natuke siis sai asju kokku pandud. Ja siis..täiesti kokkukleepunult jälle üksteise ümber...rääkisime tunde..miks ja kuidas ometi..jne. Aga mis sa teed, veri on paksem kui vesi eks. Kultuurid on erinevad. Tegeleb asjga..aga ei taha mind ka sellesse oma elu jamasse niimoodi mässida...

Esmaspäev
Juhtus keegi itaallane rääkima hommikul ja tuli välja et ta 3 aastat Tallinnas elanud ja Tönu Kaljuste käpa all dirigeerimist öppinud. Haha no äge. Kuna mul oli kella 20ks juba üks deit kokku lepitud, siis mainisin, et paar tunnikest 5-7 vahel sobiks. Saimegi kokku paariks klaasiks veiniks. Tegin tööga varakult löpu, ja kohvikusse. Tüüp oli ülilahe. Ja noh nii äge oli tema juttu suurtest meestest kuulata. Et on öhtusöögil koos Kaljuste ja Pärdiga koos olnud...pidavat jöle igav olema. Mehed ülde ei räägi... :)) nojah ühe itaallase jaoks. Naissaarel seal Kaljuste aladel ka on käinud, sest see mees ikka viivat oma öpilasi sinna. Et Kaljuste on kehv öpetaja, aga väga pönev inimene, ja väga hea öppetooli juht, kuna toob igasugu projekte sisse jne. Siis küsis, et kas ma Valter Soosalu tean, et see olevat tal parim söber Eestis. Öppisid koos.. Noh näosaate töttu täitsa tean isegi. Saatis kohe sönumi sellele Valterile, et vaat millega ta hetkel tegeleb..deidib keset Münchenit ühe Eesti tüdrukuga. Valter siis kohe vastas ka miskit, aga ei hakkand nende chatti ennast eriti segama :)) Aga väga äge jutuajamine oli temaga. Samas paneb juba homme Salzburgi ja siis tagasi Torinosse jne. Igastahes kontaktid said vahetatud. 

Siis kiirelt koju, dushi alla. Ja siis ootas juba järgmine deit oma sportautoga akna all. Käisime söömas. Mees töötab enamasti siin, aga kodu on ikkagi pigeb Zürichis. Harley Davidsoni fänn. Füüsik, aga ka finants alal tegev hetkel. Ma ju üsna sarnase teekonnaga. Töi kenasti koju ja nüüd siis vaatame edasi. 

Ise siin suurt ärplema ei hakka. Ma niikuinii teen seda köike et kuidagi end tegevuses hoida ja mötteid eemale saada..aga noh ettepanekuid tuleb hullupööra.  

Söök ei lähe endiselt alla...vein aga küll kui pakutakse..





Keine Kommentare: