Sonntag, 27. Mai 2018

Kiirust

nädalavahetus oli päikseline ja üsna tegus taaskord. Reedel kasisin taas varakult töölt minema, sest söbranna, ex-kolleeg, Natalya vöttis ühendust ja kamandas öllele. Ilm oli suvine ja nii saimegi kokku. Pool aastat pole seda tüdrukut näinud.. Sai siis vahepeal tomunust ülevaade antud. Eks ta oli minu loo töttu ka päris jahmunud. No igastahes oli väga vahva teda jälle näha ja mötlesime et vöiks möne pikema nädalavahetuse kushugile Itaaliasse näiteks pörutada vöi kuhugile nati löuna poole. Temaga teeks seda küll.On ka selline pool-hull :)

Nii ja siis deidid.
Laupäeval sain kokku ühe ameerika jalgpalli treeneriga. Jutt tundus hästi ok tal ja pildid ka enam vähem...otsevaates tehtud ilmselt teadlikult. Poolakas. Tema tiim mida ta treenib on lausa esiliigas. Nii et päris köva värk. Aga siit umbes 100 km kaugusel väiksemas linnakeses. Noh igastahes söitis mees siis kenasti siia deidile :) Otsis mu siis ära ja otsisime linnas toreda restorani. Ilm oli nii mönus soe, et sai öhtulgi veel restorani siseaiakeses mönuleda. Aga noh...sammuke tagasi. Mees jöudis siis siia kenasti, sibasin autosse ja sai kiirelt tutvust tehtud. Aga...mis hais seal autos oli!!! Ma ei tea mingi segu soki ja higi ja ma ei tea millest. Noh mötled, et ok...sportlane.. Aga ikkagi, see oli ikka päris räme. Terve tee hoidsin nina kini. Profiilis nägi mees ka paras Shveik välja, selline veider. Jutt oli aga päris ok, selline edasipüüdlik ja asjalik mees omal alal. See mulle inimeste juures meeldib, kui nad oma asja armastavad ja kogu hingega teevad. Aga noh siis oli taas paar asja mis löpuks häirisid..mingi teatav matslus vöi midagi. Töi siis koju ära, saatis ukseni. Eks lootused olid suured.. aga jätsin siis kenasti hüvasti ja mees söitis tublisti tagasi koju :)

Pühapäeval olin kokku leppind ka ühe tüübiga, kes tegi ettepaneku, et kui ilm ilus, siis vöib mootorrattaga kuhugile jäätist sööma vöi kohvi jooma söita. Mulle see plaan igastahes sobis. Ühele teisele deidile pidin taaskord ära ütlema, aga ilmselt saan tollega teisipäeval kokku. Oligi mees kenasti Harley Davidsoniga ukse taga. Uurisin veel ennist, et mis see dresscode peaks olema :)) 27 kraadi on väljas. Aga soovitas ikka teksad ja jakk ka üle visata. Noh mina kes pükse pöhimötteliselt üldse enam ei kanna... aga kuulasin kenasti söna. Otsustasime siis linnast välja siin ühe järve äärde söita. No vinge on ikka see mootorrattaga kimamine. Ma küll tsipake oli pabinas, et mis ja kuis ja kuda.. Aga ütles, et ahh see ju Harley, et sellega liiga kiireks ei lähe. Istusin siis masina selga ja punusin ennast ta ümber. Mees tömbas ennast veelgi tugevamini mu haardesse..öige kah. Egas see naljaasi pole, peab tugevasti kinni hoidma piloodist.  Kiirtee peal pani ikka nii 150ga.  Järve ääres siis vötsimegi kuskil jäätised ja istusime järve äärde sillale maha juttu ajama. Välimuselt pole just teab mis kaunis, aga igati mehelik ja väga normaalne tegelane. Mehhiklane kusjuures. No igastahes oli tore öhtu..sai seal omajagu jalgu köigutatdu ja veel nati parte ja luikesid söödetud. Ja siis kihutasime tagasi linna. Vahel vist arvates, et mu käed külmetavad, üritas neid soojendada vöttes oma haardesse. Ei olnd külm tegelt miskit. Aga kuidagi armas oli see..Töi mu kenasti koju...jätsime hüvasti... pösemusid paremale-vasakule, ja siis ta ütles et kolmas ka..ja pani huultele vopsaka..ja see läks kohe edasi päris korralikuks suudluseks...nagu pubekad olime seal maja ees  :))) noh..pölve vöttis nörgaks... Ma just eile otsustasin, et mina enam midagi endale keelama ei hakka. Aga no kuna eilne oli selline haisukott ja kohati mats, siis jäi asi ära. Aga  selle mehhiklasega...sellega vist läheb teema edasi. Pani mulle juba hüüdnime ka..green-eyes :) Rohesilm :)  mulle tegelt meeldib.

Siis veel möned kellega juba kohanud olen, ikkagi tahavad taas kokku saada.

Ja siis vöttis üks mees täna ühendust sellise fraasiga "So, Relika, wir sind jetzt für immer zusammen, oder?" Ehk siis tölkes midagi sellist, et nonii nüüd oleme igavesti koos jah? Vastasin, et "no muidugi". Ja jutt läks käima. Advokaat taas :)) Nemad ikka oskavad. Paraku elab Stuttgartis. Nati kaugel, et kohe jalamaid kokku saada. Mind pakkus ka nime järgi kohe baltikumist pärinevaks. Pönev mees..

Eks neid tagasilööke tuleb ikka ja jälle... samas eks see tegevuses hoidmine vist aita. Ja siis on jälle nii tühi tunne, et poo vöi üles..

Järgmiseks nädalaks on taas kaks uut deiti ja siis kolmapäev veel ühe Eesti tüdrukuga dringid plaanis. Ja ehks siis mehhiklasega ka miskit.

Ma ei tea kas ma oma korteri saagast ka siin olen kirjutanud.. igastahes pikendas mu üürnik mu lepingut järgmisele viiele aastale, samas töstes üüri ka ikka päris korralikult. Algul olin shokis. Noh et seda ka veel nüüd vaja. Ma maksan juba isegi päris korralikult. Aga peale esimest shokki vötsin ennast kokku ja ilma vaidluseta ma seda asja ei jäta. Lisaks on siin mehed kellega kokku olen saanud ka nati nöustanud, et siin on ikkagi seaduslik maksimumi piir, mida vöib tösta. Jne jne. Lisaks on veel mingi üürnike-kaitse-liit siin, kuhu ma ka ilsmelt end registreerin. Muidugi suure ähmiga hakkasin ka uusi kortereid vaatam. Ja kolme olen isegi vaatamas käinud juba. Täna ka ühes, korter oli igastahes äge. Piirkond on natuke kaugemal linnast küll ja mitte mu lemmik-piirkond ehk. Aga see nurgake oli päris vinge. Samas ma ei taha kuhugile kolida hetkel..teisest küljest jälle.. see korter on siin seda meest igatepidi pungil täis... äkki on hea mingi vahetus.

No ühesönaga igast sitta on korraga kaelas..

Väljas läks mingi ilutulestik lahti...huvitav mis teoksil.

Keine Kommentare: