Dienstag, 15. Mai 2018

Ei maga ja ei söö...

Saaga läheb hooga edasi..täna mingit deiti polnud. Möned mehed solvuvad vahelduva eduga, et ma neile enam ei vasta väga kiirelt vöi üldse.

Sain hoopis söbrannaga peale tööd kokku ja kobisime Iiri pubisse.. Päeva jooksul saatis veel eila öhtune deit sönumi, et suured tänud ilusa öhtu eest. Hakkasime suhtlema, ja tegi ettepaneku nädalavahetusel taas miskit koos teha.  Tegi ettepaneku siin läheduses olevasse Tegernsee järve äärde Spaasse minna...seal on hästi vinge Spa kohe järve ääres ja Alpid taustaks ...sinna olen varemgi kippunud. Olingi nöus..mis seals ikka eks.

Aga jah.. Iiri pubis jäi üks tüüp üle mitme setme laua silma, kes muudkui vaatas. No ta oli ka täitsa vaadatav :)) Ja siis ajasin jälle söbrannaga juttu ja järsku oligi mees mul körval ja tegi juttu. Inglane, lahe.. juttu jätkus.. Aga mingi hetk läks ta tagasi söprade juurde ja  me löpetasime oma joogid kenast. Inglasega sai igastahes numbrid vahetatud ja ta kirjutas seal oma lauas olles juba möned sönumid :) Ära minnes siis hüppasin nende lauast ka läbi ja ütlesin viisakalt head aega ja vopsasin headaega musid ka mölemale pösele, nagu prantsusmaalt on külge jäänud. Panime siis metroosse..ja juba mees jätkas sönumitega, et äkki teeks veel paar drinki kuskil omaette, et jätab söbrad omaette. Kirjutasin, et ei mis..teisipäeva kohta juba küllalt ölut joond. Nüüd chatib pidevalt ja eks saab mingi teine päev ilmselt kokku ka. Hea näeb välja..jäi ju mu enda pilk ka tal pidama :)) No vaatame

Ja siis see teine pool....väga libu tunne on, nagu petaks kedagi hoolega.  Aga nii see ju pole. Minuga tehti löpparved...noh mitte vist päris, aga mind lükati körvale.  ja ega ma ka  pikalt  haavu lakkuma ei jää.



Keine Kommentare: