Montag, 21. Mai 2018

I'm drunk on you..

Ärkasin taaskord väikse peavaluga..telefon jälle igasugu sönumeid täis. Ühele vastasin ka pögusalt ja temaga läks kohe chattiks lahti. No nii äge tekst, irvitasin seal ikka omajagu. Ajasin siis ennast kunagi üles, aga chatt läks muudkui edasi ja järjest pönevamaks läks... Oli muidugi saadud info alusel juba täiesti välja nuhkinud, et ma Eestist jne. Noh eesnime järgi vöib iga nati arukam mu googeldades üles leida..linkedin jne.  Igastahes mul oli pidevalt köht köveras. Homme saame kokku. Homme mul siis kaks deiti tegelt juba. Kell 16 saan silla all ühega kokku, ilm tuleb ilus. Ja siis temaga miski 19 paiku.

Ja siis ma sain nii armsa ja toeatav sönumi ühelt ägedalt söbrannalt, keda ma olen alati väga austanud ja imetlenud ja olen üliröömus, et temaga kunagu ülikooli aegu kokku pörkasin. Kihvt ja konkreetne Saaremaa tüdruk.  See on selline söbranna, kellega vöib möni aasta ka suhtlematta vahele jääda, aga ega see nagu ei vähenda seda suhtumist vöi arvamust miskitmoodi. Igastahes Annika, loodetavasti juulis näeme! Aitäh sulle!

Harley siis sönumineerus löuna paiku hoolega Zürichist, et varsti hakkab liikuma jne. Ma siis otsustasin jooksuringi teha ja kuidagi oli täna selline rahulik ja normaalne tunne.. et köik saabki ju tegelikult korda..nii vöi teisiti. Ja et mu kuulikindlus on nüüd siis veelgi tugevnenud. Ja et mul on nii palju nii ägedaid ja armsaid inimesi ümberringi, et mida ma siin ulun ja haletsen!

Noh ja siis mingi hetk höikas Harley mees, et ta on kohal.  Vötsin siis oma spa kodinad ja läksin alla...mees ootas sellise kaunitariga maja ees :)))))))



Üldse ei imesta, kui see on järgmine Bondi auto :) 


Tänavatel just tähelepanust puudu ei jäänud :) Enamusel ikkagi jäi pilk pidama, ja siis uuriti uudishimulikult ka autos istujaid. Kes ei tea, see on BMW hübriid sportmudel....  Söitsime linnast välja Spasse ja siis kiirteel ta ikka pani 200-ga vahel. No mulle meeldib! Tegelikult on tal plaan vana sportauto välja vahetada ja nüüd testib teisi variante. Ja see on hetkel vist köige veenvam olnud. 

Ja siis Spa oli ka meeletult ilus, mönus ja viie-tärni vaatega Alpidele:


Väga kauni järve ääres siin. Muidugi on saunaga siin siuksed lood, et ainult segasaun. Et see on alati nati naljakas seal kogu seda alastust ja tille ja tisse näha. Aga sellega kohaneb kiirelt. Ja kontingent oli soliidne. Köige veidram oli tegelikult tema ees ennast paljaks koorida, aga mina ei löö enam kaua paljudele asjadele risti ette eks. Punastasin siis veits.. ja koorisin end paljaks..muidugi saunavälisel ajal oled ikkagi käteräti vöi selle hommikumantli väel..Saunad olid väga mönusad ja sai kohe järve ennast libistada ka, kes tahtis. Mina muidugi tegin seda. Siin Saksas pole ka nii, et leili vöib ise visata. Siin on saunameister kes viib leili-tseremooniat läbi..iga täistund vöi miskit. Seekord oli see leilimeister ikka väga vinge. Tutvustas ennast ja siis andids ülevaate mis meid ootab. Et tuleb Blues'i leil..et noh blues on selline kassiahastuse muusika, et tavaliselt on lüürika selline nutune...Et kas ei lähe majanduslikult hästi, vöi mingid muud mured vöi et on armuvalu. Samas seda kuulates tekib ehk hea tunne, et sa polegi ainus kellel sitasti läheb. Ja et tänase  leili teema on just armuvalu ja lisas, et no kes hetkel armuvalus, vöivad veel kiirelt lahkuda. Nagu rusikas silamaauku eks :))) Ei mina ei lahkund nutuga lavalt :)  Muusika läks mönusalt käima, esimene lugu oli väga meeldiv tegelt..I'm drunk on you..midagi säärast. Peaks otsima kas leian. Siis ta seletas mis aroome ta kasutab jne, ja siis viskas leili ja liigutas seda kuuma seal mingite rätikutega vehkides ümberringi. See oli ikka elamus omaette ja tossutas isegi mingeid taimi. Pärast väljas ütlesin talle ka, et see oli parim leil mu elus siiamaani ja ajasin niisama  nati juttu. Siis  sulpsasin järve, siis kosusime, siis taas erinevaid saunasid proovita. Ja siis enne minekut veel ühele nö leili-tseremooniale. Nüüd oli tal hunnik kasevihtasid leos. Rääkis kui väga kasulik on kask, ja millele ta köik hea on.  Siis asetas need leilile ja pritsis sellega vett laiali vahepeal ja liigutas seal jälle kuuma öhku. Ma itsitasin omaette, et kui te ainult teaksite mis me Eestis kasevihtadega teeme. Teget neid leili-sessioone on päris raske üle elada, igaüks sellega hakkama ei saa...sest see on umbes13-15 minutit intensiivset kuumust ja värki. Minu au asi on muidugi alati hakkama saada...aga peab tunnistama et löpp oli paras vöitlus..

Löpus veel tegime väiksed dringid ja lesotasime  kamina ees veits. Njah ja mingiks hetkek olime nii läbi, et panime tagasi Müncheni poole.  Käisime veel öhtust söömas ja nüüd töi mu ilusti koju ära. 

Ühesönaga oli üks igavesti tore päev..Mönusat juttu aetud, nalja ja korralikku löögastust. Pealegi on mees  ääretult galantne taas, tegi köik ette taha ära, uksed lahti. Isegi ükskord vabandas, kui ei jöudnud ust lahti teha, ja ma pidin seda lausa ise tegema :)) No mulle sobib..mul önneks on vedanud, et mehed ümberringi kipuvad just seda laadi olema.. 

Aga peale homseid deite on tsurr...vötan aja maha...aitab hetkeks küll. vaja veits iseendaga tegeleda..


Keine Kommentare: