Freitag, 15. Juli 2011

Eile mul läks môte sundimatult ja ootamatult sellele mehele pildil, rohkem muidugi seriaalile rescue me. Nagu välk selgest taevast. ei ikka vist mehele pigem..
Tekkis juba mure, et selle seriaaliga on nüüd vsjo, sest no teab kui kaua pole miskit kuulda olnud. Tegelikult kulus korralik puhkus sellest muidugi ära, sest kui arvad et no nii traagiliseks see asi ei lähe, siis kohemaid on asi veelgi hullem. ja köik paraja musta huumori saatel muidugi. pluss seletused igasugu ühiskond-kriitiliste teemade kohta. noh ja lisaks siuksed teemad, et kogu suguvösa kohtub juhumisi anonüümsete alkoholikute koosolekul ja otsustab siis oma perekeskse koosoleku teha.  ja löppeb see ikka sellega, et ostetakse baar, et seda pidama hakata.  jama jama otsa. igastahes täna seriaali-infot kaedes ja voila.  selgus, et eile läkski neil uus season jälle lahti. oh seda röömu.

muidu. eestis oli tore. köiki soovituid paraku ei näinud. aga eks see nii kipu tihtilugu minema. ja mönda nägin, keda pole aastaid näinud ja ei olnud karvavördki loodetud veel vähem plaanitud kokku saada. nägin ka kuidagi rohkem muret ja hunnik pisikesi tegelasi. muidugi beebihakatiste peale mul veel pölved nörgaks ei lähe ja no löpus tekkis juba väike üleküllastus. mingit sügavamat soovi isiklikus plaanis sel teemal veel ka ei tekkinud. kuigi tegelikult sellised tegelased kes juba juttu pajatavad, neid kuulaks küll. üks kolmeaastane poiskene, kelle perekonna mönusa maamaja suure aia ja mesilastarude lähedalt kimab raudtee ja rongid petseri poole mööda seletas mulle öhinaga, kuidas rongid oli juba ennemuiste aal. no siis kui hobuseid veel ei tehtud.. ja üldse sellist mönusat mula. seda kuulaks küll. 
ilm oli kaunis ja ööd valgemad kui seda üldse mäletada oskasin.
Tagasi jöuda oli aga ka tore. kui need paar tüütust kaelas körvale jätta. üks vist sai täna löppude löpuks löplikult aru, et pole soovitud. täna suure öhinaga muid asju tehes nähvasin talle ka sama öhinusega. teise peal katsetan esialgu niisama eiramist. kuigi tüüp parandas hoolega mu löputööd... peaks vist teda kuidagi tänama vöi tänulik olema...aga ise ta pöhimötteliselt vägisi tegi seda.  kuigi lubasin dringile minna, siiski ma arvan et ma ei suuda temaga kaua aega viisakas vast pidada. nii et vist lihtsalt eiran... kole solvavad on siuksed tüübid...aga no mis ma ikka solvun siin ja kaotan energiat siuksele jamale..   kui ta end fb-is mingite lollaktae meilidega muudkui meelde ei tuletaks.
homme töotab vöibolla pönevam tulla, vöibolla ka mitte...ja lihtsalt tüütu. no näis.

Keine Kommentare: