Donnerstag, 21. Juli 2011

Sport sport sport

Eilsed piinad asendusid hommikul üli-mônusa ja värske enesetundega. Nagu ikka... on ju paastutud ja nii mônestki muust pisikesest lisa-pahest varemgi vôôrdutud. Ja no piinade alla see kôik ikka päris ei kategoriseeru. Lihtsalt ôhtul kipuvad need igasugu tahtmised rohkem esile ja meelekindlus nôrgemaks. Lisaks valutavad varbad ja nädalavahetusel ära hôôrdunud kannad ei tahtnud ka magada lasta.  Eile sai ikka jooksmas käidud, kuigi olek siis oli pigem nôrk ja palavikuline ja igate pidi täbar. aga ilm oli ilus. ja seega ma vôtsin ka balkonist ja pool-paljalt ringi jookmisest mis vôtta annab ja no paar tooni olen nüüd jumekam küll taas. Aga varbad... need vôiks kuhugile ôudusfilmi värvata. Peale maratoni ehk vôtan asja tôsisemalt käsile. Mitte 'ehk' vaid päris kindlasti.
Igastahes täna isegi hall ja vihmane ilm ei heidutanud, üldjuhul ma lasen ilmal oma tuju liialtki môjutada. Meel oli ergas ja puhas ja tunne poole saledam.
Peale lôunat hakkas suur hallus küll vaikselt siiski häirima. Näis mis tornaado homme väljas on ja mis tingimustel see jooks toimub. Igastahes teami nimi on Spacerunners :DD  Ja muidugi on ka race after party. njäuu.
Kôigele lisaks sai end pool-maratoniks ka ära registreeritud ja makstud. See on nagu stardipaugu andmine treeningutele. üldjoontes vaimu valmis seadmine.
Andsin sellest G -le ka rohkem juba viisakuse pärast märku. Koos meil ju pôhimôtteliselt see plaan sündis. Aga vahepeal on asjad kujunenud nii, et jooksusôbrants tuleb siia ja lisaks üks prantslanna jookseb ka sôbrannaga ja igasugu muid mehehakatisi olen ka siin ôhutanud, kellest enamus isegi tunduvad asjale môtlevat.  G  igastahes ise krimpstas viimati juba nina ja polnud enam eriti kindel kas ta asja jaoks aega leiab. Seega olin ta môttes kuidagi sel teemal juba maha kandnud.
Täna oli tal aga nagu naksti ka registreeritud ja uuris, et kas pühapäeval teeme treeningutega algust. No see pani mind muidugi korraks toas ringi kargama ja fantaasia voolama :D No teeme muidug.
Nädalavahetusel on aga ka Berliini kolinud sôbranna siin, mis on ka tore! Nädalvahetusel on ka mingi bike-polo turniir, millest M, ehk siis see kes on südameasjaks mulle linna tutvustada, osa vôtab. Värk toimub siin mingi Bike-Expo raames ja vabad pääsmed oleks siis olemas. Kuigi no mind see rattateema ikka sugugi ei huvita.
Lisaks kôigele tuleb Dhruv augustis Euroopasse ja isegi Saksa. Maandub küll Frankfurdis, mis mulle hetkel enam eriti ei sobi. Aga ehk talutan end selleks ajaks ikka sinna. Tahaks seda segast ikka näha küll taas!

Keine Kommentare: