Freitag, 29. Juli 2011

play time

Tore tore ma saan tööle. Täna saabus leping ja number seal peal oli päris armas. Rakettide juurest sôjakraami kallale :D ja mötetutest mötetest eemale. 
Sel nädala on neid emotsioone üldse hulgim oli. Lisaks kôigele väike blind date sarnane üritus, mis tegelt ei olnd sellisena möeldud. Absoluutselt mitte. Lihtsalt üks söbranna söber teisest Saksamaa nurgast oli talle maininud, et töötab nüüd nädala sees Münchenis ja on üsna röömus kui keegi talle linna näitab. Söbrants oli muidugi kohe mind letti pakkunud ja mina ju jobutasin ka terve see viimane aeg. Lisaks on usaldatav söbranna ka, nii et mis seals ikka. Aga löppkokkuvöttes see vist kujunes ikka pisut rohkem kui linna näitamiseks... Peale esimest kahte minutit ma arvasin, et tegu on pesuehtsa geiga, mitte riiete vaid selle järgi kuidas ta sönu venitas ja end väljendas vist pigem. Aga see mulje haihtus siiski kibekiirelt. Väga pönev tüüp, ameerika-saksa segu. Disaini öppinud ja ta kohatine kunstnikulik olek lisas vürtsi ainult juurde. Tegelt vöiks pögusast öhtust terve kapitli kirjutada, aga praegu pole sellist kirjutamis-soont päris peal. Mönda asja lihtsalt ei tasu niisama paberile visata.
Eks inimesed juhtuvad su ellu ikka midagi näitama, suunama (vöi siis lihtsalt eelarvamusi siluma :) ). Silmad said nüüd pisut avatumad taas ..olidki kuidagi kissi ära vajunud. Ja raasuke kadumaläinud julgust tagasi ...

Keine Kommentare: