Mittwoch, 6. Juni 2018

Allkirjastatud

Täna käisin siis uue korteri lepingut allkirjastamas löunapausi ajal. Nüüd on see nali nüüd tehtud. Päeva jooksul tuli veel mitu pakkimist kortereid vaatama tulla, aga tänasin ja ütlesin siis kiirelt ära. Muidugi on selline huvi väga meelitav. Ja ma ei teagi kas mu reaktsioon hetkel liialt kiire polnud...Samas köhutunne oli korteri suhtes kohe hea. Ja lepingut läbi arutades ja allkirjastades oli samuti hea tunne. Magada muidugi pole viimsed ööd saanud, juba mötlen kogu kolimise stressile jne.. Aga no mida seal muretseda iseenesest. Ja uus algus kulub ju ära. Kuigi mul siin igasugu toetajaid tekkind. Ka see härra, kellele ma oma garaazi hetkel välja uurin, temale ka andsin tegelt teada, et ma ilmselt kolin varsti ära, sest tösteti järsku hullumeelsalt üüri. Lootuses muidugi, et ta ka mulle veits siinsete üüride kohta infot jagaks ja üldse seadustest. Jagaski :) Homme saan oma üürile andjaga ka kokku. Selle avalduse lepingu löpetuseks saatsin täna muidugi ära ja ta oli nöus. Aga kuni augusti keskeni ma ikkagi ei taha nagu nii palju maksta, nagu tal seal lepingus kirjas. Allakirjastanud ma seda veel pole ja homme löön faktid lauale. Igast bürokraatiat ja jändamist selle teemaga ma ütlen. Ehk oleks saaud varemgi kokkuleppele, aga mind lihtsalt ajas tema selline reaktsioon nii pöördesse, et ahh lüpsaks nii palju kui jaksaks lihtsalt. Ja eks uus algus kulu niivöinaa ära. Mu uus korter on igastahes üks korralik poissmehe korter :)) Selline vinge ja mitte eriti peresöbralik. Eile küll mötlesin, et aga kui äkki tekib miskit. Aga hetkel ei suuda küll kuidagi moodi näha, et üldse kellegagi vöi kunagi üldse suhe enam tekkida vöiks.


Hehe Julian just vöttis ühendust, et kas ma olen veel huvitatud kolmekesi kooselamisest :))) Ma siis mainisin, et ma ei taha et me üksteist vihkama hakkaks möne aja pärast ja et ma just leidsin korteri. Muidugi see mida me vaatasime oli ikka superluks ja läheks palju vähem maksma. Aga no parem ikka nii ilsmelt.. Reedel lähen  vist Natalyaga siin ühele Ineternations peole. Julian just mainis, et tal ka plaan sinna minna. Et siis reedel näeb. Suhtlemine on elavnenud ühesönaga...ja mul on selle üle hea meel! :))

Oi ja täna töi mu kolleeg, kelle oli eelmine nädal puhkus ja kelle paar töö asja ma kenasti ära tegin, karbi kauneid pralineesid. No nii armas!

Keine Kommentare: