Freitag, 15. Juni 2018

Uni...

tegelikult kumas eilne öhtu ikka täna ka pikalt meeltes...esiteks kickboxing mu sörmenukkides ja nati lihastes ka...ja siis latiino intensiivsus ...

Hommikul ta veel soovis tere hommikut ja kirjutas miskit... polnd aega vastata. Aga kunagi ikka küsisin, et kuidas magas jne. Sest ega mul kumas ka meeltes ja köiges eilne öhtu veel...Mainisin, et magasin üle pika aja väga sügavalt... mul viimasel ajal nimelt unega tösised jamad jälle. Neli tundi magan ära ja siis läheb asi rahutuks ja närviliseks.

Mainisin siis ka puht ausalt, et kui mul jälle unega probleeme, siis pöördun tema poole:)) Mehele  üsna meeldis see variant :))

Täna mul oli ka üks deit...mötetu,aga noh ...omamoodi huvitav.   Koju jöudsin, siis oli mehhiklaselt ka juba sönum, et anna siis ikka teda, kui magamisega probleemid :))

Homme... on hunnik tööd peaaegu et teaduse tasemel. Siis kell 19 järgmine kickboxing..ja peale seda veel üks deit kreeklasega..

Laupäeval ainult magan....ja päevitan. Kuigi siin köik räägivad päikese kahjulikusest, mulle on seda soojust ja D vitamini vaja!





Keine Kommentare: